BEEPAY.si

Pogoji uporabe

 1. Sprejemanje pogojev: Z namestitvijo in uporabo mobilne aplikacije BEEPAY.si se strinjate s temi pogoji uporabe. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate te aplikacije.
 2. Uporaba aplikacije: Aplikacija BEEPAY.si omogoča uporabnikom prejemanje plačil preko različnih načinov, kot so QR kode, VALU plačila in PayPal. Aplikacija je namenjena izključno uporabi za prejemanje plačil in olajšanje procesa transakcij.
 3. Registracija: Uporaba mobilne aplikacije BEEPAY.si ne zahteva registracije na spletu. Vse funkcionalnosti so na voljo brez registracije.
 4. Naročnina: Naročnina na aplikacijo poteka preko trgovine Google Play. Cena naročnine in pogoji so določeni s strani trgovine Play in se lahko razlikujejo glede na vašo izbiro naročniškega načrta.
 5. Varovanje zasebnosti: Mobilna aplikacija BEEPAY.si spoštuje vašo zasebnost. Aplikacija ne nalaga nobenih osebnih podatkov na zunanje strežnike niti ne deli podatkov z drugimi podjetji ali tretjimi osebami.
 6. Podatki bančnega računa: Pri uporabi QR kode za plačevanje se lahko v aplikacijo vnesejo podatki bančnega računa. Ti podatki se hranijo le lokalno na vaši napravi in niso posredovani na druge strežnike.
 7. VALU plačila: Pri uporabi VALU plačil se lahko vnese namensko potrdilo za plačilo. Tudi ti podatki se shranijo le lokalno in niso deljeni s tretjimi strankami.
 8. PayPal: Za plačila preko PayPal-a je treba vnesti PayPal email prejemnika. Ta podatek se uporabi le za namene transakcije in ni deljen z drugimi podjetji.
 9. Omejitev odgovornosti: Lastnik aplikacije, Refaktor d.o.o., ne prevzema odgovornosti za morebitno izgubo podatkov, težave pri transakcijah ali druge težave, ki bi lahko izhajale iz uporabe aplikacije.
 10. Spremembe pogojev: Lastnik si pridržuje pravico do spremembe teh pogojev uporabe brez predhodnega obvestila. Uporabnike bomo o spremembah obvestili preko posodobitve aplikacije.
 11. Veljavnost: Ti pogoji uporabe veljajo od trenutka namestitve aplikacije in ostanejo veljavni, dokler uporabnik ne preneha uporabljati aplikacije.

Izjava o zasebnosti

Mobilna aplikacija BEEPAY.si spoštuje zasebnost svojih uporabnikov. Aplikacija ne zbira, ne nalaga in ne deli nobenih osebnih podatkov s tretjimi osebami ali podjetji. Vsi podatki, ki jih vnesejo uporabniki v aplikacijo, se shranjujejo le lokalno na njihovi napravi in se ne prenašajo na zunanje strežnike.

Pri uporabi QR kode za plačevanje se lahko vnesejo podatki bančnega računa, vendar se ti podatki ne delijo z nikomer in se uporabljajo izključno za namen izvedbe transakcije. Enako velja za VALU plačila in PayPal plačila, kjer se podatki prav tako hranijo lokalno in se ne delijo s tretjimi strankami.

Aplikacija BEEPAY.si je zasnovana z mislijo na varovanje zasebnosti in zagotavljanje varnih transakcij. Lastnik aplikacije, Refaktor d.o.o., si prizadeva za zagotavljanje visoke ravni varnosti in zasebnosti uporabnikov.

Za več informacij o uporabi in varovanju podatkov nas lahko kontaktirate na naslovu podpora@cebelca.biz [naslov se bo spremenil].

Zadnja posodobitev: 07.08.2023